Image Alt

Behandlinger

En ægte pause i hverdagen

Massage er et ældgammelt håndværk. Det er en god blanding af talent, teknik, træning og empati, og det kan være en sanselig oplevelse at modtage. Huden er kroppens største sanseorgan, og når man får massage, bliver millioner af nerveimpulser fra huden til hjernen aktiveret, og lykkehormonet oxytocin udløses i lange baner, hvilket påvirker vores åndedræt, hormonbalance, fordøjelse og spændinger i musklerne i positiv grad. Det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret, og krop og sind går i dvale for en stund.

Massage er også en tillidssituation, hvor massøren bidrager med sine indfølende hænder og sanseevne, og modtageren med sine behov og tillid til massøren.

Udover den umiddelbare afstressende og beroligende effekt massagen giver, øger den blodcirkulationen, giver ny ilt til kroppens celler og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer via lymfesystemet. Man kan sige, at kroppens selvhelende funktion går i gang. En række videnskabelige studier har påvist at massage desuden har en gavnlig virkning på bl.a.:

  • Stress
  • Hovedpine
  • Søvnløshed
  • Ledproblemer
  • Spiseforstyrrelser
  • Kroniske smerter
  • Angst og depression

Sense of Touch Masssage

Dybdegående og sanselig helkropsmassage

Jeg indleder alle mine behandlinger med aromaterapi og dybe vejrtrækningsteknikker for at få kroppen til at falde til ro. Jeg bruger varm olie, og sammen med de langsomme, dybe strøg og tryk giver det en beroligende massage, som nærmest smelter spændingerne væk på en blid måde.

Min massage er en blanding af flere teknikker. Udover bindevævs- og muskelmassage bruges bl.a. stræk, ledrotation og akupressur. Har du særlige ønsker og ømme punkter sammensætter jeg en behandling, fx med triggerpunktteknik eller yogastræk på briksen, hvilket styrker bevægeligheden i kroppen samt lindrer smerter i ryg og lænd.

Min fodmassage er et kapitel for sig. De blide stræk og rotationer styrker sener og led i kroppens fundament, fødderne. Behandlingen afsluttes med en befriende japansk hovedbundsmassage. Briksen er varm, mine hænder er varme og indfølende, og der er blide dufte og beroligende musik i højttaleren. ”En luksusoplevelse, hvor der både er fokus på krop og sanser” (citat: en af mine kunder)

60 min / 800 DKK

Japansk lifting

Med gua sha og face cupping

Japansk Lifting er en ansigtsmassageteknik, som består af blide stræk og tryk af musklerne i ansigtet, en slags ansigtszoneterapi, hvor kroppens organzoner også bliver påvirket.
Behandlingen booster kollagen- og elastinproduktionen i huden og reducerer fine linjer, sorte rande og poser under øjnene. Huden får en smuk glød samtidig med at lymfedrænagen er med til at fjerne affaldsstoffer og stagnation i bindevævet, hvilket kan reducere væskeophobninger i ansigtet (puffiness). Er desuden et effektivt våben til at fjerne muskelspændinger i ansigtet.

Min version af Japansk Lifting har base i Institut Lone Sørensens metode, men jeg har tilføjet flere teknikker, bl.a. face cupping og gua sha, som forstærker effekten og giver flotte resultater.

Efter afrensning af ansigtet indleder jeg liftingen med aromaterapi og åndedrætssteknik, og for at afslappe ansigtsmuskulaturen inden massagen masseres nakke, hals, skuldre og bryst. Ansigtet fugtmistes, påføres homøopatisk olie med arnica og rose, og jeg indleder massagen med face cupping, som blidt løfter bindevævet og musklerne og sender ny ilt til ansigtsmusklerne.

Efter liftingen påføres maske efter hudtype, og mens masken virker, gives massage af arme og hænder – en dybdegående håndmassage styrker bevægeligheden i led og sener. Der afsluttes med gua sha og japansk hovedbundsmassage.

Behandlingen virker beroligende på nervesystemet, og krop og sind kommer i en fantastisk meditativ og dybdeafstressende tilstand. Du går herfra med fugtmættet og velnæret hud, glød i ansigtet og lethed i kroppen. ” Rendyrket forkælelse i skønne omgivelser” (citat: en af mine kunder)

60 min / 800 DKK

Reset Your Body

1 times Sense of Touch massage og 1 times Japansk Lifting med gua sha og facecupping

Min signaturbehandling. Den ultimative forkælelse for krop, ansigt og sind. Resultatet er den bedste udgave af dig. Helkropsmassage sammen med ansigtsmassage er en genial kombination, som får dig helt ned i gear. ”I’am in heaven” (citat: en af mine kunder).

120 min / 1.250 DKK

All That Glow

Sæsonens lækre pro-age og antistress behandling

Her tager vi flere værktøjer fra skønhedsværktøjskassen i brug.

Efter åndedrætssteknik og aromaterapi, afrenses ansigtet og påføres en rensende maske, der fjerner døde hudceller og forbedrer hudens struktur og giver god forberedelse til ansigtsmassagen Mens masken virker, gives massage af skuldre, nakke, bryst og hals for at afslappe ansigtsmuskulaturen. I den opstrammende ansigtsmassage bruges teknikker fra Japansk lifting, lymfedrænage, akupressur, buccal massage, Gua Sha og facecupping.

Efter massagen påføres sheet mask, der fugter og ensarter huden, og kølig rose quartz krystalmaske lægges ovenpå for at booste optageligheden af masken. Mens masken virker, gives der massage af arme og hænder samt min specielle thai yoga fodmasssage, som styrker mobiliteten i føddernes sener og led. Der afsluttes med Gua Sha massage og japansk hovedbundsmassage, og ansigtet hyldes ind i dagcreme med solfaktor, så du er klar til at SVÆVE ud i hverdagen.

”Svinelækkert og afhængighedsskabende” (citat: en af mine kunder)

90 min / 1.000 DKK

Amazing Face & Body Boost

Sæsonbehandling

Til dig som ikke har tid til min Reset your Body på 2 timer har jeg lavet denne 90 minutters behandling.

Først 60 minutters dybdegående og afstressende full body massage med varm olie. Når du ligger på ryggen og får massage af arme, hals og nakke lægger jeg en fugtgivende sheetmaske med hyaluronsyre. Ovenpå lægges rose quartz masken med de flere hundrede sten, som altid er kolde. Dejligt, når det er varmt, men hjælper også huden til at optage de gode fugtgivende egenskaber fra sheetmasken.

Masken sidder på ansigtet i ca. 10-12 minutter, mens du bliver masseret, og derefter begynder ansigtsmassagen, hvor jeg bruger teknikker fra den japanske lifting sammen med skiftevis kolde og varme gua sha sten, blid ansigtscupping og facerolleren fra Slimcera.

Jeg afslutter behandlingen med japansk hovedbundsmassage.

Amazing behandling – jeg svæver!” – citat: en af mine kunder.

90 min / 1.000 DKK

Om

Naturlig skønhed og velvære på Rosavej. Skræddersyet luksusmassage til krop og ansigt. Holistiske behandlinger, der løsner, lindrer, afstresser og forynger.

Kontakt

Rosavej 24, 2930 Klampenborg

+45 31 79 66 40

merete.nohr.friis@gmail.com

Instagram