Image Alt

Klinikken

Besøg klinikken

Klinikken ligger i en privat villa i Klampenborg med udsigt til Øresund. På toppen af Rosavej lå tidligere Hvidøre Batteri, som var en del af Københavns befæstning for lidt over 100 år siden. Villaen ligger ovenpå et gammelt krudtkammer, hvor man opbevarede ammunition til kanonerne, og indimellem kommer historisk interesserede forbi og beundrer de gamle kasematter, som i dag bliver brugt som kælder.

Når du træder ind i mit behandlingsunivers, bliver du mødt med masser af lys og luft og udsigt til Øresund. Her er dejlige farver, diskrete dufte og lyde samt en varm briks, der står parat. Men allermest er her ro. Til tider synger fuglene udenfor om kap med dem på lydsporet, men det virker blot afstressende på kroppen.

“Inspireret af vand, ro, geometri, jordnær, varme, skandinavisk, harmoni og simplicitet, har jeg designet Meretes logo”, fortæller grafikeren, som skabte mit logo

Velkommen i mit holistiske, grønne univers på Rosavej.

Om

Naturlig skønhed og velvære på Rosavej. Skræddersyet luksusmassage til krop og ansigt. Holistiske behandlinger, der løsner, lindrer, afstresser og forynger.

Kontakt

Rosavej 24, 2930 Klampenborg

+45 31 79 66 40

merete.nohr.friis@gmail.com

Instagram