Image Alt

Merete Nøhr Friis

Om Merete

I mit univers går den indre sundhed og den ydre skønhed hånd i hånd, fuldstændig ligesom krop og psyke også hænger uløseligt sammen. Hos mig får du et boost til både krop og sind. Jeg brænder for at skabe et åndehul og ro i hverdagen for mine kunder, hvor de glemmer tid og sted og bare er til stede her og nu.

Biografi

Navn: Merete Friis. Når NØHR indgår i mit firmanavn, er det fordi vi er 14 kvinder i DK, som hedder akkurat det samme. For at skille mig lidt ud bruger jeg min mors pigenavn, Nøhr. Jeg synes, det er en dejlig måde at mindes hende. Og så synes jeg, det klinger godt.

Uddannelse: Fysiurgisk massør med speciale i triggerpunktterapi og sportsskader,
japansk lifting-terapeut, thai yoga massør, rebozo-teknik, faceyoga-instruktør, cupping og gua sha terapi, bambusmassage-terapeut og saunagusmester

Min grundfilosofi: Mit udgangspunkt som behandler er det hele menneske. Krop og psyke hænger uløseligt sammen, deraf betegnelsen holistisk massage, og smerter mv. skal ses i et helhedsperspektiv.

Min mission: Naturlig skønhed og velvære uden kunstig kemi og botox. At sætte gang i kroppens egne selvhelende kræfter. Den bedste udgave af dig.

Min leveregel: ”Ta’r du livet som det falder, går du gennem tidens haller, altid i din bedste alder”. (Piet Hein)

Mine interesser: Motion, fotografering, økologi og sund kost. Jeg løber, cykler, styrketræner, dyrker yoga og spiller tennis. I min verden er det bedste udgangspunkt for et godt liv og et smukt udseende en sund livsstil. Ved at dyrke sport og være aktiv flere gange om ugen, holder man kroppen ung, og samtidig holdes stress og negative tanker på afstand med de gratis lykkeendorfiner.

Bonusinfo: Jeg snakker ikke under behandlingen – fordi mine kunder skal nyde massagen og have lov til at synke ned i en dyb meditativ tilstand.

Videreuddannelse: Jeg videreuddanner mig løbende inden for nye  behandlingsformer, ligesom jeg holder mig ajour med – og ofte tester – nye tiltag inden for kost motion og økologiske skønhedsprodukter.

Hvor: Klampenborg, nord for København.

Mine bedste tips

  • 7-8 timers søvn (din hud sladrer!)
  • Iskoldt brusebad i 10 sekunder lige efter det varme bad (styrker bl.a. immunforsvaret og gør håret blankt)
  • Start dagen med et stort glas vand med citronsaft (virker udrensende)
  • Daglig motion (man bliver så glad af at bevæge sig)
  • Sund kost med masser af nærende omega 3, 6, 7 og 9 til at styrke hjerne, hjerte og hud – (fordi skønhed kommer indefra)
  • Stimuler ansigt og krop med selv-massage med fx Gua Sha eller facecupping. (booster kollagenproduktionen og virker drænende på cellulitis)
  • Forkæl din hud – med økologiske og bæredygtige cremer og olier (godt for huden, men også for miljøet)
  • Pauser og tid til refleksion i hverdagen (balance og ro i krop og sjæl)
  • Max et glas vin dagligt (Igen: din hud sladrer! Alkohol udvider blodkarrene i huden og kan give en rødlig teint)
Om

Naturlig skønhed og velvære på Rosavej. Skræddersyet luksusmassage til krop og ansigt. Holistiske behandlinger, der løsner, lindrer, afstresser og forynger.

Kontakt

Rosavej 24, 2930 Klampenborg

+45 31 79 66 40

merete.nohr.friis@gmail.com

Instagram